Rozšířili jsme nabídku tílek a topů na cvičení

Rozšířili jsme nabídku tílek a topů na cvičení

Od konce září najdete v našem e-shopu, ale i na třech dalších místech v Praze, nové produkty. Přidali jsme hlavně tílka a topy na jógu, pilates, fitness a volný čas. Pojďme se ale rovnou podívat na to, co pro vás máme nového.

V-neck tílko na cvičení ve 3 barvách

První, co jsme ze Soulu dovezli, je stylové, elastické a kvalitní tílko na cvičení Xexymix v růžové, černé a béžové barvě. Véčkový výkroj na zádech zdůrazní krásné linie každé ženy. 

Zobrazit všechny barvy

 

Crossline tílko na cvičení ve 2 barvách

Druhou novinkou je basic, ale kvalitní a flexibilní tílko na cvičení v černé a bílé barvě od korejské značky Xexymix. Díky prodlouženému hrudnímu pásu drží i během velmi intenzivního pohybu. Je vhodné i v kombinaci s tričkem.

Zobrazit všechny barvy

 

Airscent tričko na cvičení v 5 barvách

A tím se dostáváme k naší poslední novince. Nově u nás najdete inovativní lehké tričko (o 12 % lehčí než jiná) na cvičení v broskvové, mátové, limetkové, bílé a černé barvě od korejské značky Xexymix. Díky materiálu Airscent™ lépe absorbuje pot, rychleji schne a má i antibakteriální a antioxidační schopnosti.

Zobrazit všechny barvy

 

Doufáme, že budete mít z novinek radost. Pokud si nejste jistá velikostí, přijde si oblečení vyzkoušet do našeho studia na Praze 6, nebo do studia Juice Me Baby, nebo do studia Jóga Letná.

Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.