Obchod s oblečením na jógu

Nejste si jistá? Přijde si oblečení zkusit do našeho studia

Obchod s oblečením na jógu

Věříme, že nákup oblečení na jógu, zvláště pochází-li z Asie, nemusí být snadný ani důvěryhodný. Proto je vždy v pořádku, máte-li zájem si oblečení, velikosti a kvalitu nejdříve vyzkoušet, a až teprve poté koupit. V souvislosti s tím pro vás máme hned několik dobrých zpráv.

Vyzkoušejte v našem studiu na Praze 6

První je, že veškeré oblečení dostupné na našem e-shopu Jay Yoga si můžete vyzkoušet v našem malém pražském studiu Jay Yoga. Stačí při objednávce zvolit možnost Vyzvednout ve studiu Jay Yoga. Budete-li s oblečením spokojena, můžete jej na místě zaplatit v hotovosti nebo převodem na účet.

Adresa studia je Generála Píky 549/4, Praha 6, 160 00. Dostanete se k nám snadno zelenou linkou metra i tramvajemi 8, 18, 20 a 26. Přijít si prohlédnout produkty můžete i bez objednávky, v takovém případě nás ale vždy předem kontaktujte.

Obchod s oblečením na jógu

Vyzkoušejte v pražském studiu Spirit Space

Druhou výbornou zprávou je, že si naše oblečení na jógu můžete vyzkoušet i mimo naše studio. A to konkrétně v prostoru Juice Me Baby a jóga studiu Spirit Space. Obojí najdete na adrese Náměstí Kinských 3, 150 00 Praha 5. Oblečení si zde můžete také koupit a rovnou si je i odnést. Máte cestu kolem? Zastavte se!

Vyzkoušejte v Juice Me Baby

Nemáte jasno ve velikosti? Zkuste si jich více

Třetí dobrou zprávou je, že oblečení na jógu máme v našem studiu často ve více velikostech, již otestovaných českými zákaznicemi, a proto se nemusíte bát, že když vám 1 velikost nebude sedět, budete mít smůlu. Máte-li dotazy ohledně velikosti konkrétního produkty, neváhejte nás kdykoli kontaktovat.

Nemějte obavu o kvalitu z Jižní Koreje

Čtvrtou skvělou zprávou je, že u oblečení vyrobeného v Jižní Koreji se nemusíte strachovat o kvalitu. Země má pokročilé technologie výroby, vlastní inovativní materiály a velmi šikovné výrobce. Máme radost, že zákaznice, které naše oblečení vyzkoušeli, toto potvrzují a velmi si kvalitu materiálu i zpracování korejského oblečení na jógu pochvalují.

Vyzkoušejte si naše oblečení sama. Mrkněte například na naši nabídku krátkých, dlouhých a capri legín.

Zpět na blog

Napište komentář

Upozorňujeme, že komentáře musí být před zveřejněním schváleny.